Såhär rent har vi aldrig haft det här hemma tidigare

Fördelarna med att ta hjälp av en städfirma i Örebro är otaliga. Hade ni dock ställt mig samma fråga för ett år sedan så hade jag nog inte varit lika positivt inställd till just städningen. Då hade det nog faktiskt snarare blivit så att jag hade sagt att det vore helt idiotiskt att ta hjälp av en städfirma eftersom städning är något som man kan göra på egen hand.

För ett år sedan så hade jag dock inte brutit benet så då var det fullt möjligt för mig att sköta städningen hemma själv. Men nu när jag har benet brutet så är det klart att det går men det tar väldigt mycket längre tid och blir väldigt mycket mer krävande. Därför tog jag faktiskt, ganska motvilligt, beslutet att anlita en städfirma i Örebro då och då blev det Örebro. T&S. Såhär i efterhand så kan jag lugnt säga att det är ett av de bästa besluten som jag någonsin gjort. Har aldrig haft såhär mycket tid över för att göra annat, har bara matlagningen kvar hemma som ett måste men det är ett måste jag uppskattar att utföra. Och så rent som det är här hemma nu har det aldrig någonsin varit. De städarna från Örebro. T&Ss städfirma kan verkligen sin sak. Vet inte om det är att de använder sig av starkare rengöringsmedel eller vad det är som gör att det blir så otroligt mycket mer effektivt med deras städning i jämförelse med om jag försöker mig på att göra exakt samma sak på egen hand.